dimanche 10 février 2013

CONCERT FRANCOPHONIE 2013 À MANRESA


Francophonie amb Paloma BerganzaVeu:                   Paloma Berganza
Piano:                Daniel Oyarzábal
Violí:                  Thomas Potiron
Coordinació:     Anna Rotllan


Paloma Berganza, una de les millors veus femenines del panorama estatal, especialitzada en la interpretació de la música melòdica francesa, ha estat reconeguda internacionalment amb prestigiosos premis, com el “Vive la Reprise” del Théâtre de Vanves de París, i amb actuacions a Nova York, París, al Liceu de Barcelona, al Palau de les Arts de València... 

El seu àlbum ‘Avec le temps’, considerat per l’Acadèmia de la Música Espanyola com a Millor Disc de l’Any 2003, ens ofereix una magnífica col·lecció de joies de la “chanson française”, actualitzada amb acords de jazz i pinzellades de ritmes brasilers. Premsa i públic van saludar amb entusiasme l’edició d’‘Avec le temps’, l’encant del qual va arribar a seduir el mateix Moustaki, qui afirmava que Paloma Berganza li havia fet “descobrir cançons que creia conèixer perfectament”.

Aquest concert vol retre un homenatge a la música francesa més genuïna dels petits cabarets parisencs fins als anys 80. Coorganitza la Comissió de Projecció Exterior de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa, en el marc de la Francophonie 2013.

Divendres 15 de març (21:00)
Teatre Kursaal - Sala Gran - Manresa 

0 commentaires :

Enregistrer un commentaire